Všehochuť

Všehochuť

Anotace: ale doslova a do písmene :)

Svítá
Ráno nás vítá

Někoho nový den
Jiného nový sen
Dalšího nová láska
Někoho výhra a další sázka

Stočím volant doprava
Dnes to není otrava

Je jen na vás
Jaký den budete mít
Slunce také svítí pro nás
Co víc po něm chtít

Déšt někoho těší
Jiného děsí
Když venku prší
Hudbu doma stiším

Poslouchám bubnující kapky deště
Do parapetu bouchají
Ještě ještě ještě ještě
Auta venku couvají

Světla jim svítí
Jako právě rozkvetlé kvítí
Jako domácí baterka
Jako nadějná stařenka

Naliju džus
Řeknu všem „Čus“
Půjdu ted o kus dál
Tam je totiž ten krám
Autor PoeziGirl, 01.02.2008
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu hrubé...tím myslím...výtečné....
je to grandiózně-famózně-šmakózní...čupr

02.02.2008 19:42:00 | Linda Etschyick

nu já si pochutnal...

02.02.2008 10:49:00 | jedam

A o tu jde...

01.02.2008 23:21:00 | Bíša

Přinde mi to trošku ulítlý, myslím to jenom v dobrém. Má to svouju myšlenku.

01.02.2008 22:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí