život

život

Anotace: nevím co říct

život naplno žij,
jen nedrž proti sobě kyj,
život je jako pilná včela,
která by tě svést chtěla,
život ti rozum dává,
ale z povzdálí ti pak mává,
stůj nebo běž,
ať najdeš života věž,
podívej se do dáli,
a celý svět se ti rozbalí,
tak koukej přímo hleď,
ať nenarazíš na hladkou zeď.
Autor davulka, 01.02.2008
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenkové dílko a některé obraty jsou skvělé.

01.02.2008 23:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí