Smrt

Smrt

Anotace: pokus s epanastrofou, psala sem to už dávno, ale teď sem si na vzpoměla

Smrt nás potká každého,
každého člověka ze světa celého,
celého pod zemí pokryjí červi,
červi jež mají dost chuti a vervy,
vervy rozežrat tkáně tvého těla,
těla jež pod zmítajícími se bělá.

Bělá se kost v osamělém hrobě,
hrobě jež zapomenut patří jen Tobě,
Tobě jež životem krásným si žil,
žil si však jen pár krátkých chvil,
chvil proti době, jež budeš teď v hrobě hnít,
hnít, to je Tvým přáním, však budeš tam snít,
snít o tom jaký život mohl si žít.
Autor Melfëa, 25.06.2005
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST,ani T jsem nedal,nevím proč,asi se mi nechtělo,tak alespoň ++

06.03.2008 18:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí