Krvavý den

Krvavý den

Anotace: O dobrém člověku, který sám nevěřil tomu, že to udělal! Občas si tak říkám, že svými činy, děláme taky hodně špatného, přitom si myslíme, že je to dobré. No zkuste se nad tímhle vším zamyslet :)

Lidé umírají
Znovu umírají
Ale pak se také rodí
Znovu se rodí

Když jste ráno sami v posteli
Procitáte z noci
Ve které jste byli jen sami
Ze snu se derete spocení
Do klubka ve strachu ztočení

Výkřik!
Hluboký nádech
Nekončící hluboký nádech
Stále nádech
Výdech
Polknutí
Rozhlíží se kolem sebe zmateným pohledem
Zaostřuje na věci které jsou dokladem
Že je zpátky
Není tam, za těmi vrátky
Poznává svoje křeslo
Jeho dobro však najednou po noci kleslo
Jak hluboko?
Nádech
Přece to byl jen sen
Dnes je krásný nový den
Krásný? Spíše krvavý
Co to ty hlasy vzadu drmolí?
(otočí se)
Nikdo tam není
Tím se všechno mění
NO TAK MLČTE UŽ!
V hlase měl beznaděj
Byl to dorbý muž
Ted pohledme na něj
Zemřel tuhle noc
Bylo toho na něj moc
Zrodil se nový
Udělal čin, velice nedobrý
Je z něj vrah
Měl totiž v hlavě stah
Myslel, že je to jen sen
Ale byl to nový den
Krvavý den
Autor PoeziGirl, 02.02.2008
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Robert Thomas, gimikis, Norlein, Traci, Bíša, ludmil, BlackTangerine, china white, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když se nad tím člověk zamyslí.....nevěří vlastním očím...fakt senzace:))

07.04.2008 14:54:00 | Without Love

Jde to smyslově do hloubky.

02.02.2008 22:55:00 | Bíša

Líbí se mi. Jen nevím co si o tom mám myslet, jaký to dává smysl. Tedy jestli to má hlubší smysl... Takže buď to hlubší smysl nemá, nebo mi právě došly síly chápání.

02.02.2008 12:49:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí