Okamih

Okamih

Anotace: niekedy je veľmi ťažké písať ....

Zas kalný prúd mi vošiel do srdca
neviem ako, kadiaľ si cestu našiel
jediný matný okamih
oheň v mojej duši zaplakal
a tou nekonečnou bolesťou pomaly zhasínal

Do diaľky bolo počuť príliv zla
nevedel som, že toľko priepastí je vo mne
a z každej ticho stúpa čierna hmla
čo do svojich pavučín ma zasiahla
a ponorila do temnoty

to more tajných mocností
čo spánkom bolo spútané na dne duše
v tej spenenej riave vĺn sa zrazu prebudilo
pilo v divokej túžbe noci
ten prúd jedu ukrytý
v bažinách zloby

Tak krátky, letmý okamih
tú lásku čo roky do nej vkladala, nenávisť tam gniavi
už márne duša kričí
ten jed , čo do nej bahnom vošiel
žiadna voda už neodplaví...
Autor pretorius, 02.02.2008
Přečteno 305x
Tipy 13
Poslední tipující: Sofia Filein, Akrij8, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, Divoženka1, hanele m., ni.va, Cecilka, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To more tajnych mocnosti
hryzie ma az do kosti
plny jedu,plny zloby
ved ja viem
to nieje tvoje hoby...

19.08.2014 10:23:36 | džemo

Pekne napísané.naozaj.
RM.

13.12.2012 08:09:56 | Robin Marnolli

Jed..
už mnohá staletí,
dávno se o něm ví,
že ve své podstatě
léčí a uzdraví..

Kéž by tvá duše
tu moc a sílu měla,
namísto otravy
jedem se
zahojila!!

04.02.2008 11:51:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí