Kroky

Kroky

Anotace: ,,,

Kroky
Někdo jen cupitá,někdo běží.
Někdo jen v prachové posteli leží.
Někdo je lenivý,někdo pilný,
někdo je slabý a někdo je silný.
Jsou to jen kroky co tvoří náš svět, ať už je člověku dvacet či pět.
Každý dělá kroky,kroky do nebe,
atˇuž je dělá pro ni,pro něj, pro sebe.
Autor Vea, 25.06.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí