Tajemný

Tajemný

Anotace: nejsem si tim jista:) snad to neni tak hrozny:)

v noci bloudíš a ve dne hledáš
hledáš ztracené srdce, půlku toho tvého
někam zmizelo

v noci kolem hřbitova chodíš,
ledový vzduch je ti společníkem,
vezmi za mrazivou kliku a vstup dál
vítá tě králoství zapomnění
království, kde se sen stavá realitou

svíce ještě hoří
věnce zdobí hroby dávných věků
nohy tě vedou jen na jedno místo
tak jako pokaždé i dnes jdeš tam,
kam ani slunce si neodvaží
společníkem ti je vítr, partnerkou noc

ach běda, běda jim
rozkopali hrob
ted mstít se musím
teď pít krev půjdu
má milovaná člověčí láska
"musel jsem to udelat"
usedá k okraji hrobu

"musel jsem to udelat, lasko má
lásko jediná, člověčí, prokletá"

"jen tebe" věř mi "budu milovat"
pronesl do ticha

měsíční paprsky ozáří jeho tvář
krása nepopsaná, list nezmačkaný,
hluboké oči, tmavé, i v nejjasnějších dnech se v nich topíš
jemné rty,jen jediný polibek a umřít bych chtěla
krásá anděla s hrůzným tajemstvím
plášť za ním vlaje, vlasy hladí vánek
a z oka? Z oka slza spadla pro svou lásku zakázanou
Autor PrincessOfTheNight, 02.02.2008
Přečteno 367x
Tipy 17
Poslední tipující: Anjesis, Radek.oslov.Šafárik, fuu, Boudicca, Stoneman, Agniezka, china white, mexx, IvoMaria, Vlk v rouše, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobrá, opravdu krásná

21.11.2010 12:31:00 | Anjesis

myslím, že zde chybí ještě jedna sekce: Básně - naivní :)

02.02.2008 17:15:00 | Ch.B.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí