Když se stýská

Když se stýská

Anotace: Jednomu z mých sluncí

Od muže ve slušivém kabátku,
kabátku tajemnosti
a světlých kadeří,
přišlo mi psaní;
Vždy hovořil zastřeně
a plakal, když řádky psal,
žádal,
prosil o odpuštění
-jako už tolikrát
Provinil se svou lidskostí,
přátelstvím
a snahou změnit svět
v místo,
kde každá bytost,
každičká duše má naději,
protože vše kolem nás je krásné,
třeba obyčejný východ slunce,
první hvězda na večerní obloze,
ale ze všeho nejkrásnější
je úder lidského srdce,
které je branou k druhým lidem

Pak odjel
a my už se nikdy nesetkali.
Autor Montynka, 02.02.2008
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, blue, Kyle, NikitaNikaT., just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano básnička je pěkná, píšeš zajímavá dílka :)
a souhlasím že srdíčka jsou důležitá!
děkuji moc za návštěvu u mě a za milý komentík ;)
přeji pěkný den, pa
Azure :)

07.05.2008 01:32:00 | blue

Lehoučká básenka, s velikou hloubkou a myšlenkou ... hezké, moc hezké.

06.02.2008 18:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí