Dopis Štěkajícímu Bohu...

Dopis Štěkajícímu Bohu...

Anotace: ...

Jestli existuješ
jestli se tam někde
na nebesích nebo ty-víš-kde
schováváš
a honíš se za oháňkou...

Jestli se tvá zásoba
nejlepších kostí
nikdy nezmenšuje...

Jestli máš každý den
novou gumovou pískací
hračku...

Jestli jsi a
jestli jsi vážně všemohoucí...

Tak mi odpusť
že jsem nechtěla
přivést Foxe
k nám domů...

A že se mi s ním
občas nechtělo chodit ven...

A že jsem mámě zazlívala
že když jsem chtěla psa já
tak to nešlo...

Protože zítra možná bude tvé milosrdenství
potřebovat on.
Protože jestli nezasáhneš dnes,
zasáhne zítra veterinář.
Protože jsi dal svým psům danajský dar
tu nezřízenou
CHUŤ.

Tak tě jen prosím
zkus na něj zítra
alespoň
vzpomenout.

Haf.

Tvá ateistka
Autor Ayla, 02.02.2008
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, La Suneteto, Angelon, Psavec, prostějanek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

haf, haf!!
:-))

05.02.2008 07:31:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí