Příjdu brzy

Příjdu brzy

Anotace: ..mému nejvěrnějšímu koňskému příteli Coudýskovi..

Když hledáme na Zemi, co už tu není
pak mnohé věci náhle se změní,
my cítíme, že to co bylo v nás
jako by vzal vítr, teď zavál někam čas.

A ta ručička slunce a měsíce
co střídá dlouhé dny dál,
bodá v srdci nejvíce
nevrátí život, který si vzal.

S každým večerem s černou tmou
andělé do nebes mě za tebou zvou,
já s tou myšlenkou a velkou bolestí
proklínám osud svůj plný hořkosti.

Coudýsku slibuji, že příjdu brzy
v nebi už neuvidíš mé slzy...
Autor Jean89, 03.02.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí