ALESPOŇ NĚCO

ALESPOŇ NĚCO

Anotace: bost blbá představa o štěstí

Bolí mě ručička
bolí mě hlas
bolí mě srdičko
tak vem to ďas.

Bolí mě lásky mé
bolí mě stesk
bolí mě za krkem
tak vem to ďas.

Bolí mě bezpráví
bolí mě boj
bolí mě mrzáčci
tak vem to ďas.

Bolí mě smrt druhých
bolí mě pýcha
bolí mě zuby mé
tak vem to ďas.

Bolí mě vzpomínky
bolí mě čas
bolí mě andílci
tak vem to ďas.

Bolí mě neschopnost
bolí mě lhaní
bolí mě závislost
tak vem to ďas.

Bolí mě srabáci
bolí mě pych
bolí mě zápory
tak vem to ďas.

bolí mě smolaři
bolí mě tupci
bolí mě za tebe
tak vem to ďas.

Bolí mě plotýnky
bolí mě závist
bolí mě stárnutí
tak vem to ďas.

Hlava mě nebolí
myšlenky letí
lidi mám hodně rád
a to je štěstí!
Autor WAYWARD, 03.02.2008
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, takova, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

01.06.2010 09:30:00 | PIPSQUEAK

je to zaujímavá a myslím že aj správna predstava...ale nech ža už toho toľko nebolí:-) trochu optimizmu:-)

13.02.2009 21:08:00 | Mišiačik

není to blbá představa,pokud je pravdivá,,,jo,,taky mě někdy všechno bolí :-D

12.02.2008 09:43:00 | takova

Štěstí ... muška jenom zlatá.

03.02.2008 17:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí