AMERIKA 1968

AMERIKA 1968

Anotace: ...pohled doby...

Káva voní rozmarýnem
Chanel tvých ňader
sprayem rozhání davy
Delahaye tisíce koní
Indián sedí v chládku
v chládku juice se stébla chytá
chytá lep mouchy vábí
vábí kolena tvá se dotýkají city
city město bez falše
falše tenisový úder pracháčů
dopadl na dlažbu
dlažbu barikády tvého studu
červeň srdce rozpaluje
rozpaluje žhavé slunce jihu.
Jihu proti Severu.
Severu tuleňátko tvým ramenům
ramenům spravedlnosti
spravedlnosti pro všechny
více hrabivosti bez hranice
hranice-čarodějnice bez moci
přežijeme!
Autor WAYWARD, 03.02.2008
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, Radek.oslov.Šafárik, PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za naspání, je to styl, který se hned tak nevidí.

03.02.2008 17:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí