Absolutní netečnost

Absolutní netečnost

Anotace: ...

Absolutní netečnost
znamená na nic nemyslet,
apaticky nic necítit,
vytěsnit z hlavy skutečnost,
být chladný jako kulomet
a tichý jako prázdný byt.

Dvě hodiny zírat do zdi,
nechat si život utíkat
a víc než dvakrát nemrknout.
Nevědět, že se svět zpozdil,
nehledat kde číhá kat
a nebýt v koutě, být ten kout.

Absolutní netečnost
je stát se prázdnou nádobou,
která už dávno nemá dno.
Opustit lidskou společnost
a se svou novou podobou
jen obdivovat absurdno.

Dostat se zpátky z netečnosti
je pokaždé o něco těžší.
Autor Fish, 03.02.2008
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: f393n6, prostě Zuzana, Martanka, Psavec, adida, Franti, zzlatý, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře, že tahle ryba nemlčí.

05.02.2008 20:59:00 | prostě Zuzana

hm. hm. jo. todlecto je vono, pane rybo.

03.02.2008 19:06:00 | Franti

Pro mne zajímavé dílko, pohled a působivý obdah ... zamyslela jsem se, skvěle napsáno.

03.02.2008 17:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí