Pouhá touha po štěstí

Pouhá touha po štěstí

Anotace: :))

Jako když pramen vody tiše zpívá,
jako ticho, které je s Tebou,když usínáš
jako bouře, která je venku, když se stmívá,
jako sníh, který pokrývá něčí tvář.

Tak takový život chtěla bych mít.
Plný něhy i vášně, slz i smíchu.
Tak proč jej nemám?
Proč? No, protože se nesnažím.
Chce to jen čas a půjde to?
Tak tomu já věřím
Autor come-past, 03.02.2008
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, první je krásná, ale celkově se mi líbí i myšlenka

03.02.2008 20:14:00 | Erion Fate

První sloka se mi moc líbí ...

03.02.2008 18:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí