Vejunce...

Vejunce...

Anotace: (3.2.2008) ... narozeninová jen pro Tebe

Nesmutni, Vejunko má,
narozeninové přáníčko
mám pro Tebe teď já.
Jen pousměj se maličko.

Všecinko nejlepší přeji Ti,
ať v životě k cílům svým dojdeš,
ať zdravíčko úžasně slouží Ti
ať všechny překážky přejdeš.

Ať seš veselá a šťastná,
ať máš přátel mnoho.
Jen nebuď smutná a nešťastná
nic by si neměla z toho.

Víš, že Tě mám ráda,
patříš mezi mé nejlepší kamarády,
když je třeba, kryju Ti záda.
A už mě žádný rýmy nenapadly...

DON'T WORRY BE HAPPY
(i když je to někdy dost složitý)

*-: . . . Všechno nejlepší . . . :-*
Autor B.a.r.b.a.r, 03.02.2008
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: LisSe, Psavec, kucky, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

phuuuu,děkuju tiii lásko:-*

04.02.2008 18:02:00 | LisSe

Moc hezké, skutečně originální přání, věřím, že splnilo svůj účel.

03.02.2008 18:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí