Smutek

Smutek

Anotace: Hloupá nálada, proto hloupá básnička...

Slzy se mi derou do očí,
snad vše se jednou v dobré otočí.
Myslela jsem, že mě miluješ,
máš oči, ve kterých to slibuješ.
Když se na mě zadíváš
a přitom něco povídáš,
já nevnímám Tvá slova,
jen dýka do srdce mě bodá...
Proč nemůžu Tě mít a s Tebou životem jít ...?
Všechny pěkné dny,
jsou teď hrozně příšerný...
Teď jsi s jinou
ale ne mojí vinou.
Všechny malé radosti,
jako sníh se rozpustí...
Autor AAJenny, 25.06.2005
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné...ale pravdivé.)

21.06.2006 20:44:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí