Život bez tebe

Život bez tebe

Anotace: Tak to jsem vymyslel v rychlosti před spaním. Bylo to ve formě sms na dobrou noc. Není to nic extra, ale......někoho třeba potěší :) ENJOY IT ;)

Bez tebe je život nuda
nemůžu se ani smát
všechno mi přijde jako strašná pruda
jak dokázat ti, že mám tě hrozně rád ???

Myšlenky mé patří jen tobě
nemůžu si dovolit o tebe přít
je jedno kdy či v jaké době
já bez tebe nechci být. :(

Jen s tebou nejeví se věci tak prosté a zbytečné
Jen s tebou jsou i maličkosti tak krásné
Jen s tebou se mé sny stávají skutečné
Jen s tebou je moje srdce šťastné

Miluji tě :)
Autor PECEN-chleba, 03.02.2008
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí