. . .

. . .

Anotace: Neni... to basen... nic to neni... nevim.

/Where do you think, you´re going?/
.
.
.
/pomíjivost/
.
-kulisy-
.
vrážím si jehly pod nehty
.
bílý košile nevinnosti
.
realita bolí
.
Lásko.
.
duše a tělo. tělo a duše
.
/pomíjivost/
.
/pomíjivost/
.
/pomíjivost/
.
doteky
.
bezejmenná
.
Lásko.
.
silnej hráč
.
řeči. lži
.
naděje na útěk
.
pusu. ruku. tělo
.
strach
.
strach
.
strach
.
stesk.

.
.
.
/I think, it´s better you go with me girl./
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to zvláštní.
někdy mám pocit, že všechny Velké Pravdy, jsou jako mraky, když fouká vítr.
néné...dnes mně nesmíte brát vážně.

04.02.2008 17:59:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí