Pro Styxe

Pro Styxe

Anotace: ...

Přestaň se trápit, milý Styxi,
Raději vezmi do rukou barevné fixy.
Kresli a maluj, barevné obrázky,
Zapomeň na chmurné a blbé lásky.

Přestaň se topit, milý převozníku,
kdo by pak mrtvé vozil, milý lodníku?
Kerberos by pomřel hlady,
Kdo by krmil jeho tři hlavy?

Přestaň se mořit, milý Johnny,
vždyť by pak byly smutné i domy!
Lvíče by chcíplo, smutkem a nudou,
To přece nemůžeš dopustit, lepší časy budou!
Autor AnnieB, 03.02.2008
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, upřímné... tak to má být :)

07.02.2008 19:16:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí