holčička

holčička

Anotace: ...kdo jsem byla,kdo jsem?

už je to pár let,
co jsem byla člověk…

nahé porcelánové holčičky
a jejich roztříštěné hlavičky
u nohou mi ležely,
dětskou naději mi však už vrátit nemohly…

na vratké židličce,
na vysoké houpačce.
se sebevražednými sklony,
a ruce plné špinavé nevinny
co klepaly se mi,
jak křídla motýlí,
když jejich pel se rozptýlí.

zkoušela jsem lítat,
ale prý se to nesmí…

roztoužený svět,
bez neukojeného chtíče,
svět, co už nesní
a jen každý den svoje štěstí ,
na dně sklenice od vína loví
a při tom neví,
že já jsem byla ten člověk, co se každý čas rodí…
Autor slečna Jůlie, 03.02.2008
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Petbab, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí