Vzdor

Vzdor

Anotace: I přesto

Vzdor všemu co je lží
a pokřiveným obrazem
vzdor samotě mých dní
vzdor slunci, když je pod mrazem

Vzdor vám, jenž stále spíláte mi
vzdor mému otroctví
vzdor mě, když sedím mezi vámi
vzdor špatným proroctvím

Vzdor špíně a vzdor ponížení
vzdor všední beznaději
vzdor vině a tomu co není
vzdor těm co se mi smějí.

Vzdor teplu co až příliš hřeje
a rukám, které zebou
vzdor všemu co se stéle děje
zůstávám sama sebou
Autor SophieGreen, 04.02.2008
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Alfííík, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to gratuluju! :-) Mě rozhodí skoro zase skoro všechno.

28.05.2008 13:34:00 | 6thSun

Tak to gratuluju! :-) Mě rozhodí zase skoro všechno.

28.05.2008 13:34:00 | 6thSun

ano, tudy..navzdory léčkám a nepohodě

04.02.2008 22:27:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí