Azurově mechová láska...

Azurově mechová láska...

Anotace: ...ujišťovací...

Tvé tiché Miluji a dlouhý tichý vzdech
nad námi azury a pod dlaněmi mech
a ticho lesa ruší tvé protáhlé Ano!
Jak se nám to stalo? Asi nějak samo...
.
.
.

Tvé šeptané ano a mé Miluji tě!
praktikujem spolu veřejně i skrytě
pod dlaněmi mech a nebe bez mráčku
pořád tě mám ráda, neboj miláčku.
Autor Ayla, 04.02.2008
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: La Suneteto, prostějanek, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořád jsem přemýšlel, jak na mě ta básnička působí...
a Siorak na to kápl! Čiší z toho pozitivní energie.

Jinak krásné ujištění!! Ten se má! :-)

05.02.2008 07:36:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí