Žena v černém

Žena v černém

Anotace: Tohle bylo rychle napsané, takže to není podle mě nějak dokonalé.

Po ulici kráčím
a přede mnou žena,
celá v černé zahalena.

Kráčí jistě s hlavou zpříma.
Mě však na ní dojímá,
Když se na tvář zahledím,
Výraz její – zkamením.

Však když míjím tuto ženu,
Nedá mi to tak se ohlédnu.
Podívám se na ní blíže.
Kamenný obličej na krku dva kříže.

Na tvářích černá cestička,
Která ji udělala nejedna slzička.
I se svým výrazem kamenným
A nosem vzpřímeným.

Žena je to pouze,
Neukojena ve své touze.
Autor petunie.pet, 04.02.2008
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí