Prázdno

Prázdno

Anotace: ...........

Prázdnota života,
prázdnota lásky,
stále mě ubijí,
zlé sny mi přicházejí,
bojím se zavřít oči,
barvy se nemění,
obličeje se nemění,
kdo mi dá naději,
snad mi nezůstanou,
na tvářích,jen pitomé úsměvy…
Autor Vlk v rouše, 04.02.2008
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Alain, BloodyButterfly, Liss Durman, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí