Děkuji...

Děkuji...

Anotace: Poděkování celému světu..

Děkujiti za úsměv na tváři
děkuji za hvězdu, která zazáří
děkuji za ptáky, lesy, jezera
děkuji za šepot spícího večera.
Děkuji ti za čas a dech
děkuji za květů voňavý vzdech
děkuji za den a spící noc
děkuji za podanou ruku a za pomoc,
děkuji ti za duši otevřenou
děkuji za polibek na rozloučenou
děkuji za zpěv ptáků v lese
děkuji snu, když k nebesům se vznese.
Děkuji snům za polibky a touhy
děkuji životu, že je tak dlouhý.
děkuji hvězdám za jejich svit
děkuji ti, že mám o kom snít.
Děkuji za oheň, za vodu, za zemi, za nebe
Děkuji ti za pohled, slovo, chvilku, pohlazení
děkuji ti za okamžiky nad které není
Děkuji Nejvyššímu za tebe.
Autor Prousan77, 04.02.2008
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: sarycek, Psavec, Dilla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji i já.

04.02.2008 17:33:00 | Psavec

Nádherná, krásná.... děkuji...

04.02.2008 13:02:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí