falešná křídla

falešná křídla

Anotace: .

včera jsem si přivázal na krk
ostnatý drát
bušil jsem kladivem do
tenkého ledu
možná jsem si až příliš zvykl
na samotu

kdy už přiletí anděl
abych mu mohl říct že má
falešná křídla?

letím na pospas nočnímu duchu
zhasínám lampy
probouzím tuláky
/nejsem blázen!/
chytám déšť do sítě
vyrábím dálkové ovládání
na lidi
maluju obrázky vlastní krví
/nebo snad jo?/

bílá čára na tmavé stěně
svítí si
jako by byla podstatná
balancuju uprostřed
propadám ve snění
padám
na jakou stranu?
Autor Smeták, 04.02.2008
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Who cares a lot, Elča, C.alwen, f393n6, Elouš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až na ty vobrázky a krev...jinak, v poho

07.02.2008 20:24:00 | Who cares a lot

a třeba....třeba na tom vlastně vůbec nezáleží...pád je pád, vítr je vítr a dopad je rána....
/////////////////////////////////////////////////
navzdory mejm zmatenejm kecům - krásná báseň :-)

06.02.2008 11:21:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí