Starý obraz

Starý obraz

Anotace: Málokdo dnes ví,kde se krása probouzí a kde usíná....budu vděčná za jakoukoliv kritiku (i tu špatnou:o))

S hlavou smáčenou kapkami snění
procházím starou ulicí.

Vnímaje, jak břitem okamžení,
rozřezává v půli svět

ten marný pocit z umírání
v obrazu za sklem ukrytém,

tu posílám zdi výkladní dech němého stínu,
kde leží obraz vybledlý ,z tváře trhaninu.

Nese vítr tesklivý městem smutnou píseň,
že zabíjí se umění jako spící dítě!

Ach sbohem vonné arkánum,
co v růže sad nám duše zaplnilo.

Sbohem krásná poselství,
dnes už není to co bylo...
Autor Ruzezkoralecniulice, 04.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Sparhawk, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé obraty jsou úžasné, dílko se mi líbí a pro mne je aj docela myšlenkové.

04.02.2008 16:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí