Proč jen...

Proč jen...

Anotace: Závist...jedna z nejhorších vlastností....Ale má a použije ji v životě každej...

Proč lidská závist,
která v každém z nás pobývá.
Dokáže vše zbourat,zničit
a nikdo ji neuhlídá...?

Sotva je člověk štastný,
vše v prach se obrátí.
Už není to měsíc jasný,
mlze se hvězdičky neubrání....

Proč jen člověk musí hledět,
na lidi jenž oči klopí.
V parku za tmy sedět
a čekat kdo dřív ustoupí...

Proč mnohdy vzdát se musíme,
když pravdu svojí tvrdíme...
Vzdát se i přesto,že srdícko říká:
prosím štestí se nevzdávej,bojuj...

Tak proč...
Autor sarycek, 04.02.2008
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Badya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí