JSI

JSI

Anotace: proněkoho co pro mně dost znamená

J S I

Jsi jako slunce nad obzorem
které rozdáva život kolem
jsi jako měsíc co nad tmavou zemi se sklání
a dáva pozor ať se nikdo neporaní

jsi jako něžná vlnka na hladině
která mně houpá na svém klíně
Jsi jako svěží letní vánek
co hlída můj klidný spánek.

jsi jako maják na pobřeží
a mé srdce k Tobě běží
Jsi jako oáza v pouští
která umřít žízni nedopouští.

Jsi jako nejdražší kov světa
který se hledá už léta
Jsi jako vzácná perla v moři
pro kterou se každý moří

jsi jako přístav v kruté bouři
kde schovat se každý touží.
Jsi jako hojivá mastička
co rozdává úsměv na líčka.

Jsi to Ty a já miluji tě
už jsi mně lapil do své sítě
a já jak rybka zlacená
jsem v ní bezmocná a ztracená

Jsi můj a mám tě ráda
nechci však vidět Tvoje záda
bylo by to jako tornádo
co klidnou zemi napadlo

Jsi pro mně všechno na světě
i na celé velké planetě
a já za žádnou cenu nevzdám se Tě
Autor Pika, 26.06.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí