sama, ale hrdá

sama, ale hrdá

Anotace: možná se mnoho lidí cítí stejně

Nemám proč snít.
Nemám proč bdít.
Nemám proč doufat,
ale proč zoufat.

Jsem stále sama daleko od všech
a mezi lidmi tropím jen posměch.
Všichni kolem mne jsou v báječné náladě.
Mezi mnou a světem došlo k nějaké závadě

Místa kolem jsou plna povyku a smíchu
a ne jenom toho, taky blbosti a hříchu.
Snažím se neklesnout,alespoň ne tak nízko.
Jsem přetvářce a podlosti natolik blízko.

Ne, já budu bojovat, nenechám se zlákat,
nebudu v opilosti zhulená ze střechy skákat.
Nebudu dělat nic, co mi nepřijde správné.
Ne jako dřív, i když to už je tak dávné.

Klidně si blbněte, jednou budete litovat.
Sami sebe nesnášet a skutky zpytovat.
Autor Amazonka', 04.02.2008
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné,líbí

04.02.2008 20:28:00 | ELAJZA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí