Pohrdání

Pohrdání

Anotace: Návod jak se dostat mezi přátele???

Přichází problémy, odchází nevinnost,
všude tu vítězí zloba a troufalost.
Chceš-li tady zapadnout, tak se tak chovej taky,
ne štěstí, ale frajerství doháněj vlaky.

Na pravidla zapomeň, pořiď si slovník pro dlaždiče.
Pro naše životy přece nepotřebujeme rodiče.
Na co ti jsou, pořád vše jen zakazují,
na tvoje neduhy jenom ti poukazují.

Na co je poslouchat, lepší je to bez nich.
Pokoušejte kdy jejich trpělivosti přeteče kalich.
A až se to stane, bude to náramná legrace
a kámoši z party ti budou sklátad ovace

Ale kterej z nich ti pomůže až nebudeš mít kde bydlet??!!
Autor Amazonka', 04.02.2008
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí