Přízraky

Přízraky

Anotace: zase jednou rým :-)

V ruce bílá sklenka
prázdně se usmívá
v hlavě myšlenka
němá a plaše usíná.

Popelník na stole
cigaretka kouří
starost leží tam dole
hlavu mi nebouří.

Kolem ještě přízrak
Láska, neposedně
krouží jako zázrak,
dívá se však temně.

Jak tady teď sedím,
pluje kolem chtíč,
co po mě chce nevím,
však chová se jak kýč.

Pár jich tu lítá ještě,
ani jména nenosí,
mají na mě kleště
o souhlas se neprosí.

Každý přízrak mě má
svou moc rozprostírá.
Jak nechci být němá,
když na mě zas zírá!
Autor Erion Fate, 04.02.2008
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: Kyle, Vlk v rouše, pavlis, LisSe, akneliam, Bíša, cevert, La Suneteto, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"... v budoucnu dojista
přikvačí očista
a žádným přeludem
strašit se nebudem!"

:-)

05.02.2008 07:44:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí