Panovačná husa

Panovačná husa

Anotace: Všichni se s ní setkáváme.Kaprál?Feministka?Nic k životu.

Panovačná husa

Jen hloupá husa je panovačná
co hlasitě kejhá aby ohromila svět
a přinutila druhé by šli od ní zpět
když její ješitnost je značná.

Jen hloupá husa je panovačná
a ve své tuposti už ani neví
že její kejhání se trapným jeví
když drzost s hloupostí je značná

Jen hloupá hus je panovačná
a komandovat chce druhé
co o komandování nestojí
a s úsměvem jdou od ní dál
což tolerance je značná
a nechají ji kejhat v pokoji.

Snad jednou zmoudří a pochopí
že s panovačností se špatně žije
(škoda času,tak drahý všem je)
Když ne?
Pak drzá panovačnost ji časem utopí!!!
Rebelek 1980
Autor Rebelek, 05.02.2008
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Memento, C.alwen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda pravdoucí...ještě, že nejsem feministka.
jiank ke slohu...hele dobrý složení rytmu, tady poněkud neobvyklé, co se mě týče na literu jsem na něj ještě nenarazila.
Za nápad i styl ti dávám jednušku:)

05.02.2008 00:31:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí