Per rektus ad astra ....

Per rektus ad astra ....

Anotace: ..... Nebo snad ... * ... - Per aspera ad astra .... ??

.

Dny utíkaj´ a moudrej dědek
který prý tam někde na nebesích to všechno spískal
má asi dost problémů sám se sebou ve svým nebeskym hospicu
a tak spíš než aby se staral o své dílo, jen kajdí do pemprsek …

Čumíš do nebe a napadá tě spousta kravin,
třeba že by nebylo vůbec marný rozseknout to modrý jabko
a pustit sem nějaký vesmírný červy aby vyčistili zahnisaný rány
týhle podivný party která si říká lidstvo,
a obnažili růžový maso zakrnělých myšlenek …

Myšlenek na to, že vlastně jen hlad
a potřeba být zaplněn nás žene životem
a konzumace masa námi poražených mrtvol,
mléka ukradeného telatům a ideí světa
nás naplňuje slastí z objemu drcené hmoty
v trávicím ústrojí
a posléze zadostiučiněním
ji vytlačit ven ….
... v podobě hovna …

*
Autor HarryHH, 05.02.2008
Přečteno 409x
Tipy 16
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, cevert, pavlis, isisleo, Maura, smudlinek, Blázen? =)
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jasnej stip, jesně, však co jsme? ..... 1*

07.02.2008 12:39:00 | cevert

Hezky si myslánkuješ, chlapče. Jdu se nad tím zamyslet.

05.02.2008 13:35:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí