Bojím se neptat..

Bojím se neptat..

Anotace: ..bojím ptát

Bojím se neptat, bojím ptát
nejspíš se bojím slyšet ..snad
uteču do hor, v jeskyních
neuslyším nic ze síní

od žalu budu kousat skály
trpící by mě nevysmály
pak se zavěsím s netopýry
nad propasti a bezdné díry

budu tam mlčet do průvanu
dokud se bestií neodstanu
bezpočet let tam tuhnout smí se
nebudu sám ze stropu vise

s hejnama myší blanokřídlých
taky se sem odevšad slítly
krůpěje vody po mně tekou
z vlasů kape sintrový mléko

okamením tam dolu hlavou
nikam mé slzy neuplavou..
budou kapat, můj netopýre
navěky z očí do jezírek..
Autor Petbab, 05.02.2008
Přečteno 327x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, maena, Alisa 16, pavlis, Traci, Psavec, Bíša, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-* hlavně když budeš kapat s náma...

05.02.2008 18:54:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí