Už vím .....

Už vím .....

Anotace: .........že život jde dál .....musí ....stačilo na chvíli zajít na hřbitov ....a člověku to tam najednou všechno dojde ....teprve tam je všechno definitivní .....

Sbírka: Život

Už vím,

jak nadějné je každé ranní svítání...
jak kapky deště očistí špinavou zem ...
jak zbytečné je v slzách očí koupání ....

a nevím pořádně , kdo vlastně jsem .....

Už vím ,

že jsou slova co něžně pohladí
a pak ta druhá , co hodně ublíží
že člověk někdy sám sebe podvádí

jinýma očima na sebe pohlíží ....

Už taky vím,

jak ruce smrti zebou
poznala jsem její dotek na vlastní kůži
a proto tu jsem a povídám si s tebou ....

v ruce svírám jednu rudou růži ....

Už vím ....

že ještě nepůjdu tam , kam odešel jsi ty
ač tam prý už nikoho nic nebolí....
ale třeba mám někde svý štěstí ukrytý ....

pohladím tvůj hrob .....a jdu se projít do polí ...
Autor pavlis, 05.02.2008
Přečteno 406x
Tipy 30
Poslední tipující: S..a, Cathy, akneliam, Bamap, Lorraine, Martinecka23, Jiparo, Danah, isisleo, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička...štěstíčka máš doma a ta další na Tebe jisto jistě čekají :-))

06.02.2008 19:31:00 | Lorraine

tvé statečné srdce mít a světem dál jít. Opravdu jsi to napsala krásně.

05.02.2008 23:12:00 | Danah

Moc krásné, děvče.

05.02.2008 21:02:00 | Psavec

vím, jaký to je. Jsi hrdinka a tak to má být, máš můj obdiv a přání hodně sil

05.02.2008 19:30:00 | Erion Fate

ano, jdi...

05.02.2008 19:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí