Den matek

Den matek

Anotace: to jsem napsala pro moji maminku, za její obětavost a lásku. Myslím, že každá dobrá matka si zaslouží svoji básničku.

dnes významný je svátek
každý oslavuje den matek
dnes významný je den
kdy vzpomenout mám si jen
co krásného prožila s tebou jsem já
maminko drahá
když na rukou jsi mne nosívala
v náručí kolébala, slzy utírala
vzpomenout já mám si
na životní krásy
co po boku tvém
tvořily den
a provázely mě v nouzi úsměvy tvé
jenž zaháněly vše ošklivé
mám tě ráda každý den
dnešek patří tobě jen
Autor Janika, 26.06.2005
Přečteno 855x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí