A co když ne?!

A co když ne?!

Anotace: ***

Znáš ten pocit,když někdo se dívá
V ksichtě dost pobledlá v rukou tvůj život svírá
Vím,že to nejde srazit jí vaz
Tak s přelomenou kosou nechám ji tu napospas

Běháš,myslíš s rukama nad hlavou máváš
Těm dobrejm,skvělejm myšlenkám na cestu máváš

A život po smrti je to co tě přinutí...

Poslední úsměv
nádech,výdech
Nehybný tělo
Stíny na zdech

Co je mezi??
..Mezi životem a smrtí?
Ten tlak co tě svírá duši v prach drtí
Kostnatej prst tvář tvou v šeď zmrazí
Tak tohle nasere!
Pěst do smrtky vrazit...

A co když:
ne - bude to dobrý?
ne - bude to správný?
Máš pocit jako bys chtěl přežít
přežít všechny známý

A co když ne?!
Ještě nechci..nepřišel můj čas
A co když ne?!
S přelomenou kosou nechám tě tu napospas

autor: Petr Z
Autor Petr Z, 05.02.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ten název mi připomněl Krchovského
...
co když se zblázním, Matko svatá
a nebo, probůh, co když ne?!

Básnička už moc ne.

05.02.2008 20:48:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí