Z astmatických plic

Z astmatických plic

Anotace: tak trochu betanická z asi "předpětisekund"

A řekne ti to pěkně od plic
Asi jako když astmatik vychrchlá hlen
/Hle../
to je třeba jeden
A podíváš se jak se stydí,je to ještě panic

Ještě ostřejší slovo
pořezalo by mě asi přes tepny
Všech devět
...vymyšlených životů
báby to všechno roznesou...klepny

Kdybys tak aspoň nebyl
tolik překyselenej
možná bys měl alespoň
vypěstovanou nějakou zásadu...
Jen se klidně začervenej
aspoň víš že svinstvo se usazuje v hlavě
a můžou tě použít
tak maximálně jako návnadu

Pro ryby co žerou plankton
až tolik nicotnosti
zřejmě představuješ i pro
bezpáteřní organismy
co to bylo za tón?

Klidně si odpust
-kolo,duši,řeči-
divný a bez nároku
...Na honorář
Pořád stejnej panic
stejnej...rok od roku

autor: Petr Z
Autor Petr Z, 05.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí