Převozník

Převozník

Anotace: ...

Převážím duše po řece chladných slz,
Tam do Hádova království.
Mne nezajímá kým kdo byl,
Ať mnich či král či politik.
Vozím duše, všechny stejné,
Nejsem Cháron, ten je mrtev,
Jsem jen duše zatracená
Všemi bohy co zná svět.
Jsem prázdný jak starý fix,

Jsem ten co zemřel, Johnny Styx.
Autor Johny Styx, 05.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: cevert, melebele, G30R63, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mě na tom chytlo!

06.02.2008 00:03:00 | G30R63

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí