Krásné sny

Krásné sny

Anotace: přeji

Noc deštivá a smutná
se v mysli roztahuje.
Vždy hořce slza chutná,
i když na hranici snů je.

Ze stínů obraz povystoupí,
tím jasněji Tě bodá.
Do duše blín a úzkost vstoupí,
vše čeho je a bylo škoda.

Trápit se je smutné,
vždyť nejsme všemohoucí.
Smutky, ty jsou nutné,
zda-li chceš mít dobrý pocit.

Proč by nemělo být lépe,
hned zítra, časně ráno.
Radost už na práh srdce klepe,
by o ni bylo postaráno.

Neboj se zavřít oči,
by Tě štěstí mohlo najít.
I když nevíš co si počít,
proč si všechny krásy tajit?

Sny dodají Ti sílu,
mají převelikou moc.
Neztrácej v život víru.
Přeji krásnou dobrou noc...
Autor Šerák, 06.02.2008
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: little_angel, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Belmon, Kett, UCET KE ZRUSENI, Erion Fate, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas...ta poslední...
BOT: ZVOn tak šup jít spát...

20.03.2008 23:34:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Poslední sloka je úžasná ...

06.02.2008 08:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí