Ze sna

Ze sna

Anotace: krátká báseň

V noci mě navšťivil on,
byla tma a já se bála.
Ve snu zdálo se mi,
že rád mě má, a já se vzdala.

Jen ve snu mě navštívil
velký šok mi způsobi.
Srdce mi na chvilku tlouct přestalo,
nikdy se mi to ještě nestalo.

Noc se zas pomalu blíží,
oči se mi touhou klíží.
Zas mě ve snu navštívil ten,
co záhy opustil můj malý sen.
Autor Donicia, 06.02.2008
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí