Co tak zemřít?

Co tak zemřít?

Anotace: Běželo mi to hlavou!

Věnuješ se sám sobě?
Věnují se snad tobě?

Připadáš si jako blázen?
Nebo si myslíš že je to jen tvůj sen?

Tak se prober,
s životem se poper!

Pokud nedokážeš žít,
má cenu mezi živýma být!

Asi se to zdá kruté,
ale je to pravdivé!

Nebudem si nic nalhávat,
jestliže nebudeš sám bojovat.

V životě to jednoduché není,
žádné mazlení!

Nechceš, je to tvá volba,
nejjistější je oprátka.
Autor Vacluvka, 06.02.2008
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mne to zaujalo celé.
Jde vidět, že v tobě rachotí tornádo citů.

05.10.2008 22:46:00 | Přítel

první čtyři řádky mě zaujaly a tam to, bohužel, končí

06.02.2008 15:18:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí