Slovensko moja vlasť

Slovensko moja vlasť

Anotace: Snažil som sa vymyslieť báseň o mojom milovanom Slovenskou.

Hľa,Slnko svieti
v ostrej žiare
tam každému je
sveta žiť,to
Slovensko krásne
malé tu chcem žiť
a tak tiež zhniť.

Len ťa prosím
panna matka Božia
Mária ber si nás
pod ochranu ty
najčistejšia ľalia.

Tu vojna číha v každom
rohu na nás biednych
chudákov my báť sa
preca nemusíme ani
najsilnejších bubákov.
veď národ čestný chceme
byť milovať,pracovať
a nechať žiť.
Autor walker, 06.02.2008
Přečteno 660x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí