Suerte

Suerte

Anotace: Proč mě vláčí sem a tam? Vždyť sama přece cestu znám....

Jaký osud?
To jsou kecy!
Že jsme prý
chycení v kleci,
a že ON nás vede.

Křesťan, Muslim,
Budhista i ateista...
Hned je z něho
terorista...
Tak čemu vlastně věřit?
Čemu?

Že nemám kouřit, nemám pít,
jinak budu s rakovinou hnít.
Televize škodí mysli
a počítač očím.
Ze zlých snů na toto téma
strachy v noci močím.

Jenomže Já chci žít TEĎ!!!

Tak kdo je ten Osud?
Všichni o něm mluví,
však nikdo jej
nepoznal dosud.
Je to jen nástroj pro výmluvy...
Autor Elena Suchomel, 06.02.2008
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je fakt moc dobrý!! taková hodně pravdivá básnička!!!moc se ti to povedlo.

13.03.2008 22:01:00 | arrow

To je úplné peklo. Tebe chci na autorské čtení.

10.02.2008 14:54:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí