Kousek plechu

Kousek plechu

Anotace: ...

Závislá
na jízdním řádu
v jedenáct
a šest čtyřicet pět
podrobená stádu
z(a)tracená
už stovky let

(a on pořád nikde)

Rychlý a krutý
konec hry
kéž by..
nepřichází..
jen nesplněnené sny
v nevědomí
doprovází

(proradní živí)

Snad kousek plechu
v závratné rychlosti
a polštář z mechu
mě vyprostí..
Autor seed.misulka, 06.02.2008
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí