(Ne)ptej se mě

(Ne)ptej se mě

Anotace: ...A vyberte si! =o)

Zeptej se mě,
jak se mám,
a já Ti povím, že je mi skvěle.
(Trochu moc slaně se usmívám
a schovávám šrámy na svým těle.)

Zeptej se mě,
kolik je hodin,
a já Ti povím, že není spěchat kam.
(Dobře však vím, že znova už se nenarodím,
a život mi mezi prsty utíká.)

Zeptej se mě,
kolik je mi let,
a já Ti povím, že jsem ještě mladá.
(Však nazpět toužím pootočit svět,
když smrt se zlehka do života vkrádá.)

Jen se mě neptej,
na co myslím, když mi tečou slzy;
neumím tak dobře lhát...
(Řekla bych Ti, že není vůbec brzy;
možná je už příliš pozdě umírat.)
Autor Ollie, 26.06.2005
Přečteno 881x
Tipy 2
Poslední tipující: Slečna z konce duhy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Vracím se k ní už takových let, pořád stejně rozbolavělá její pravdivostí v mých očích. Nedokážu zapomenout.

28.10.2012 02:59:59 | Slečna z konce duhy

Není, co vytknout, moc hezký...

05.02.2006 17:24:00 | lily*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí