Jeden sen

Jeden sen

Anotace: ...

Když večer zajde slunce,
noc plná temných chvil...
Když chceš se dočkat konce,
měsíc za mraky se skryl.

Když plná beznaděje jdeš spát,
bojíš se zhasnout světlo.
Když hloupě se snažíš milovat,
slunce do očí pravdu ti vmetlo.

Toužíš zavřít oči
po hrůzném dni.
Svět kolem se točí,
tak říkám: "Sni."

Už uléháš na lože,
na polštáři krůpěje...
Kdo teď vždy pomůže,
když ztratí se naděje?

Jen jeden sen,
zastav svítání...
Už blíží se den,
už nemá čekání...
Autor emi-lee, 06.02.2008
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi moc líbí,..hlavně začátek:)

06.02.2008 22:05:00 | dejinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí