Osude

Osude

Anotace: dávat hvězdám ve dvou sbohem, nechat kněze tlouci zvonem

Osude
Proč jsi zavřel všechna vrata,
zpřetrhla i tajné mosty?
Nač měl jsi nás jen chvíli za své vzácné hosty?
Dal jsi facku všem, co znají bolest,
nechajíc je trním prolézt.
Proč měl jsi na každého jiný metr,
komu dáti nový, či jen obnošený svetr?
Chtěl bych vědět aspoň důvod,
znát vší bolesti pravý původ.

Jaké je být asi šťastný?
Jistě pocit vskutku slastný.
Chodit ruku v ruce,
chlácholit svá něžná srdce,
dávat hvězdám ve dvou sbohem,
nechat kněze tlouci zvonem.
Dej všem šanci stejných norem,
zasáhni nás lásky morem.
Autor Dreamer, 06.02.2008
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: S..a, Danah, Psavec, Uldor, dead-head, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky si dávám podobné otázky, moc povedená básenka

06.02.2008 22:05:00 | Danah

Pěkná básenka, vskutku velmi povedené veřšíky, něco jsi mi připomněl a být šťastným a zamilovaným člověk je moc hezké ... jenom to někdy déle trvá ...

06.02.2008 17:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí