návštěvní hodiny / věnovaná

návštěvní hodiny / věnovaná

Anotace: ...bývaly ve středu a v neděli

.
.

Napřed na tebe spadne spousta maličkostí
pak ti do očí drze vleze strop
a nakonec se sesype celý svět
Dusíš se pod tou tíhou
a nikdo ti nemůže pomoci
Dvakrát týdně tě pracně vyhrabou
z těch sutin

Abys viděl
co nemůžeš
a co ti chybí

A i když se za sebou snaží zavřít tiše
způsobí lokální zemětřesení
a za pár dní tě můžou zachraňovat nanovo

Ještě že máš ty slzy co bohatě pokropí
zvířený prach
( čistota půl zdraví )

.
.
Autor hanele m., 06.02.2008
Přečteno 252x
Tipy 20
Poslední tipující: pejrak, kroužek, Demedalex, Taog, christiana včera neusnula, excited, .K.r.i.s.t.y., Heda, Danah, Bean, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale proč, že je to pokaždý tak... ?

07.02.2008 23:33:00 | Demedalex

nikdy nevidím,co nemohu... poznám to až podle toho pádu na hubu...

07.02.2008 20:37:00 | excited

Ten konec sedl

07.02.2008 15:20:00 | .K.r.i.s.t.y.

proplakal bych celej majlant..
abych tě vykoupal..
z těch návštěvních dnů..

06.02.2008 21:51:00 | Bean

:o)

06.02.2008 21:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí